​Facaderenovering giver din facade nyt liv

Hvis du har brug for en dygtig maler til at hjælpe dig med en forestående facaderenovering, så har du fundet den helt rigtige lige her.​

Per Vigel har i mange år arbejdet med renovering og maling af facader i København, Nørrebro og Frederiksberg. Vi har opbygget stor ekspertise på området. Det gør at vi kan give dig gode råd og vejledning med på vejen.

Få den bedste vejledning til din facaderenovering hos os

Udvalget af produkter og farver, som kan bruges til facaderenovering er meget stort. Det kan derfor virke uoverskueligt, hvis man selv skal finde hoved og hale i det hele.

Vi står altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger, som vil passe til den type facaderenovering, du ønsker at få foretaget på din bolig.

Vi har mange års erfaring inden for renovering af mange forskellige typer af facader. Så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med renoveringen af din facade.

Ting der er værd at tænke over inden en renovering af facaden

Hvis huset har fremspring i murværket, ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset, når du vælger at få foretaget en facaderenovering. Det giver huset liv og et personligt udtryk.

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden, så resultatet bliver bliver helstøbt og gennemført.

Få et tilbud på din facaderenovering allerede i dag

Kontakt os på telefon 21 67 30 40 eller på e-mail: per@vigel.dk for et uforpligtende tilbud på facaderenovering af parcelhuset, sommerhuset, villaen og etageejendommen. Vi står altid klar til at tage en snak om din bolig.

Her kan da læse mere om hvilke opgaver vi udfører for private & erhverv.

Facaderenovering københavn frederiksberg nørrebro Facaderenovering københavn frederiksberg nørrebro Facaderenovering københavn frederiksberg nørrebro Facaderenovering københavn frederiksberg nørrebro Facaderenovering københavn frederiksberg nørrebro