​Malerarbejde på Nørrebro, Frederiksberg og i resten af København af enhver type udføres

Mangler du en dygtig maler til at klare dit malerarbejde, så står vi hos Per Vigel klar til at hjælpe dig på Frederiksberg, Østerbro Nørrebro eller i resten af  Stor København.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen, og vi tager os gerne af mange forskellige typer af maleropgaver.

Vi klarer alle typer af malerarbejde for dig

Hvad end du vil have tapetseret din stue eller have malet vinduerne, så står vi klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde. Vi påtager os gerne både store og små arbejdsopgaver, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Når du har valgt os til at klare din maleropgave, så kommer du kun til at have en enkelt kontaktperson. Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til det arbejde, som vi er ved at udføre for dig.

Dygtige medarbejdere sikrer et godt slutresultat

Hos Per Vigel har vi mere end 20 malersvende ansat til at tage sig af forskellige typer af malerarbejde. Derfor kan vi også finde den maler, som passer præcist til det malerarbejde, du skal have udført.

Derudover så er vi medlem af BYG (Dansk Byggeri) hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig hele fem års garanti på det stykke malerarbejde, vi udfører for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Har du behov for mere information, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud. Så kontakt os gerne omkring din arbejdsopgave,Så tager vi en uforpligtende snak. Du kan ringe til os på telefon 21 67 30 40, eller du kan sende os en mail på per@vigel.dk. Vi er beliggende centralt i København på Frederiksberg og køre gerne ud i hele Storkøbenhavn. Vi har mange kunder som bruger os flere gange da det er tilfredse med det stykke arbejde vi udfører. Vi sørger altid for at afslutte en opgave med kundens accept og forlader ikke stedet for alle er tilfredse.